Hyppää sisältöön

Yhdenvertaisuusvaltuutettu ja vanhusasiavaltuutettu hakevat johdon assistenttia vakituiseen virkaan

Julkaisuajankohta 8.3.2022 15.00

Yhdenvertaisuusvaltuutettu ja vanhusasiavaltuutettu hakevat johdon assistenttia vakinaiseen virkaan. Johdon assistentti toimii yhdenvertaisuusvaltuutetun ja vanhusasiavaltuutetun assistenttina sekä toimiston virkapostin ja muiden asiakirjojen kirjaajana.

Parhaimmat valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (esim. tradenomi AMK tai oikeustradenomi AMK). Odotamme myös vahvaa kokemusta johdon assistentin tehtävistä sekä asiakirjahallinnosta.

Eduksi luemme vahvan tietotekniikan osaamisen sekä kokemuksen valtionhallinnosta toimintaympäristönä. Arvostamme hyviä organisointi- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä yhteistyötaitoja ja aloitekykyä.

Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa tarvitaan vähintään hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Tehtävän kesto: Vakinainen.
Työaika: Virastotyöaika.
Tehtävä alkaa: 1.4.2022 tai sopimuksen mukaan.
Hae viimeistään: 23.3.2022 klo 23:59.

Tarkemmat tiedot avoinna olevasta tehtävästä ja ohjeet hakemiseen löytyvät valtiolle.fi-palvelusta.

Yhdenvertaisuusvaltuutetun tehtävänä on valvoa yhdenvertaisuuslain noudattamista ja edistää yhdenvertaisuuden toteutumista sekä ehkäistä syrjintää. Valtuutettu toimii myös kansallisena ihmiskaupparaportoijana sekä naisiin kohdistuvan väkivallan raportoijana ja valvoo ulkomaalaisten oikeuksien toteutumista muun muassa maasta poistamisen yhteydessä. Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimiston yhteydessä on vanhusasiavaltuutetun toimisto, jonka hallintopalveluista yhdenvertaisuusvaltuutetun toimisto huolehtii.

Yhdenvertaisuusvaltuutettu korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostaa monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelman mukaisesti valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua monipuolisen henkilöstörakenteen edistämiseksi. Yhdenvertaisuusvaltuutettu tarjoaa esteettömät työtilat ja työntekijöille tehdään tarpeen mukaan kohtuullisia mukautuksia.

Uutiset